Smör 50-300g
cannabisblad & stjälkar 50-100g
Vatten 5 liter
Smula sönder blad och stjälkar, läg det i en stor kastrull.
fyll på vatten, lägg i smöret.
Koka upp och låt koka i minst 5 timmar.
Fyll på med mer vatten vid behov.
Sila ifrån bladen ock stjälkarna, låt dom ligga kvar i
silen / durkslaget.
Spara vatten å smörblandningen.
Koka upp nytt vatten och skölj ur resterande smör från bladen
med det. blanda det med den tidigare smörvatten-blandningen.
släng bort bladen.
Ställ kärlet med smör och vatten kallt, men inte fryskallt,
över natten.
Smöret har nu stelnat och ligger å flyter uppepå vattnet.
Tag upp allt smör å spara.
Smöret innehåller nu alla dom aktiva ämnena och är klart att
använda i matlagning å bakning.
Valfritt.
Tvätta smöret i kallt vatten för att göra det fritt från
smak å lukt.