3-4 g Stropharia Cubensis (torkad)
1/2 g hasch (standard marockan eller pollen)
1 tsk guaranapulver
1 msk Ögoncacao
1 1/2 msk socker
en nypa salt
en skvätt mjölk
vatten
(om man vill kan man hoppa över haschet, hoppa då också över mjölken och halvera mängden koffein)
Stoppa svampen i frysen i 15-20 minuter så den blir skär och lättare att mala. Smula ner haschet med hjälp av en tändare.
Stoppa svampen, haschet, cacaon, sockret och saltet i en mortel och mal snabbt ihop allt. Det gäller att skynda sig p eftersom svampen bara är skär i ung en halv minut. Man kan förstås hoppa över frysdelen, men det tar då längre tid att mala svampen (och du blir trött i armarna). Anledningen till
att man ‰ven stoppar i de redan malda ingredienserna ‰r att de hj‰lper till att finfördela svampens sega fibrer. Mal blandningen tills du har ett fint mjöl, ju finare desto bättre.
Värm vatten och mjölk tills det sjuder (men inte kokar!), ta av från värmen och håll i de övriga ingredienserna. Rör om.