Värm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en sockerkaksform (1,5 l).
Smält smöret i en liten kastrull. Tillsätt Haschet och rör om. Var noga
med att det inte bubblar, eftersom att THC bryts ned av värmen!
Häll paketets innehåll i en stor skål. När Haschet löst sig ordentligt
(c:a 5 minuter) tillsätt den smälta Smör/Hasch blandingen.
Skölj ur kastrullen med 1,25 dl vatten och häll vattnet i skålen.
Tillsätt 2 ägg och vispa kraftigt 1 minut, gärna med elvisp.
Häll smeten i formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen, ca 45 minuter.
Tag kakan ur ugnen. Låt den stå kvar i formen några minuter innan du
stjälper upp den.
Kvalitetssökning: Undersök styrkan hos haschet genom att provröka det. Om
det är kvalitetshasch, räcker det med 1 gram! Normalt hasch kräver ca 2
gram.
OBS: Använd aldrig margarin, det löser inte
THC bra! Använd Svenskt Smör från mejerierna, 80% fetthalt.